Selecteer een pagina

Het team

Allround financieel advies met specialisme pensioen en inkomensverzekeringen

Jelte Veenstra

Behandel een ander zoals jezelf ook behandeld wilt worden”

Vanaf 1999, het jaar waarin ik mijn HBO bedrijfskader opleiding heb afgerond, ben ik werkzaam als financieel adviseur. In de eerste jaren heb ik mij breed georiënteerd. Van hypotheekadvies tot zakelijke schadeverzekeringen. Later heb ik gekozen voor het specialisme waar ik energie van krijg, namelijk pensioen- en inkomensadvisering. 

Met Lianne en onze twee zoons (Luca en Wess) woon ik in Nieuwe Niedorp. In mijn vrije tijd sport ik graag. Ontspanning haal ik uit een rondje op de racefiets of mountainbike. Jaarlijks doe ik mee aan de 1/8ste triatlon van Nieuwe Niedorp. Ik geef voetbal training en zaalvoetbal wekelijks met vrienden.  

In 2018 ben ik mijn eigen onderneming gestart. In 2021 heb ik mijn onderneming ingebracht bij PensioenPlaza en werk ik met veel plezier samen met Martijn en Rick. 

Soms krijg ik met een verbaasde blik de vraag wat er nu zo leuk is aan mijn werk als pensioenadviseur. Maar ik geniet van mijn werk: van de afwisseling en het contact met mensen. Elke opdracht is anders. In een steeds snellere wereld vind ik het belangrijk om oprechte aandacht te hebben voor mijn klant en om de zaken goed geregeld te krijgen. Het geeft mij energie om vanuit mijn expertise iets voor mensen te betekenen en ze positief te kunnen verrassen. 

Martijn Smit

“Integriteit en oprechtheid leidt altijd tot succes”

“Integriteit en oprechtheid leidt altijd tot succes”. Dat is altijd mijn motto geweest en zal het altijd blijven. Met mede-eigenaars Rick en Jelte is PensioenPlaza op dat fundament gebouwd. Een solide bedrijf, met in totaal al ruim 75 jaar aan pensioenervaring!

Ik ben na de HES Amsterdam in 1995 gestart bij een kleine verzekeraar (Winterthur), overgestapt naar een grote verzekeraar (Delta Lloyd), naar een groot advieskantoor (Aon Actuariële Adviesgroep), en heb uiteindelijk gekozen voor de sector waar mijn hart het meeste ligt: Het MKB. Dat maakt pensioenadvisering zo geweldig: Belangrijke zaken als (collectief) pensioen simpel kunnen uitleggen en vertalen naar praktijkoplossingen.

Pensioen is niet complex, het is alleen niet uw vakgebied. Wel die van mij en ik leg het u graag uit. En als dat niet in één keer lukt, dan maar in twee, of desnoods in drie keer.

Naast een groot enthousiasme voor mijn werk heb ik een prachtig gezin, met 2 zonen die op het punt staan “uit te vliegen”. Ik kan genieten van een simpele wandeling om de hoek tot een meerdaagse tracking in de Highlands van Schotland, van een Franse klassieke film in een filmhuis tot een James Bond in Pathé, van een patatje-oorlog in de lokale snackbar tot uren tafelen bij Pasta e Basta.

Rick van Putten

“Als het niet gaat zoals het moet, dan moet het maar zoals het gaat”

Na mijn HBO opleiding heb ik vanaf 1988 bij een aantal pensioenverzekeraars gewerkt. In uiteenlopende functies heb ik de verschillende aspecten van het pensioenvak leren kennen (waaronder actuariële rekentechniek, management, herverzekeringen, pensioenadministraties voor grote internationale relaties, gesepareerde beleggingsdepots en internationale winstdeling). In 1998 maakte ik de overstap naar adviesorganisaties en sindsdien adviseer ik bedrijven en pensioenfondsen op het gebied van pensioen, arbeidsvoorwaarden, actuariële- en bedrijfseconomische vraagstukken. In deze periode heb ik de opleidingen Techniek Leven, Actuarieel Rekenaar en grotendeels Actuarieel Analist afgerond. In 2007 heb ik de WFT-diploma´s Pensioen, Vermogen, Inkomen en Schade (zakelijk en particulier) behaald. 

Naast pensioenadvisering voor bedrijven en ondernemers, gaat mijn hart sneller kloppen van:

  • het goed en helder vertalen van klantwensen naar relatief simpele en passende oplossingen;
  • het maken van actuariële pensioenberekeningen;
  • het als team plezier maken tijdens ons boeiende werk. 

Ik haal extra voldoening uit mijn werk als ik erin slaag om de lastige en specialistische pensioenmaterie in begrijpelijke taal over te brengen aan mijn gesprekspartners, ongeacht het kennisniveau. Samen met Martijn Smit en Jelte Veenstra ben ik eigenaar van PensioenPlaza. Sinds september 2017 houden wij kantoor op de 7de etage van de Watertoren in Assendelft.

M’n vrije tijd besteed ik zoveel mogelijk aan mijn lieve partner Marleen, onze fantastische dochters Eva en Renée en hun partners Jelle en Glenn. Daarnaast is er regelmatig tijd over voor gezellige etentjes met goede vrienden, koken, wandelen, DHZ-projecten in en aan ons huis aan het Markermeer, fietsen, vakanties, uitstapjes en lezen.

Onze missie

Wij zijn een toegankelijke en betrouwbare partner, die voor elke opdracht met de beste oplossingen komt en de zorgen uit handen neemt. Een adviseur die beloftes nakomt.

Oprecht & actief

Alles wat wij doen, doen we vanuit oprechte interesse en met een eerlijke benadering. Dit versterkt de relatie en schept vertrouwen in onze expertise. Vanuit onze expertise komen wij met slimme oplossingen. Wanneer je erom vraagt en ook als wij zien dat het ons verder brengt.

Onze visie

Met moderne hulpmiddelen in een steeds meer gedigitaliseerde maatschappij bieden wij persoonlijk en breed financieel advies met oog voor de individuele wensen. Dat is waar wij voor staan. 

Onze missie

Wij zijn een toegankelijke en betrouwbare partner, die voor elke opdracht met de beste oplossingen komt en de zorgen uit handen neemt. Een adviseur die beloftes nakomt.

Oprecht & actief

Alles wat wij doen, doen wij vanuit oprechte interesse en met een eerlijke benadering. Dit versterkt de relatie en schept vertrouwen in onze expertise. Vanuit onze expertise komen wij met slimme oplossingen. Wanneer je erom vraagt en ook vanuit onzelf als wij zien dat het ons verder brengt.

Onze visie

Met moderne hulpmiddelen in een steeds meer gedigitaliseerde maatschappij bieden wij persoonlijk en breed financieel advies met oog voor de individuele wensen. Dat is waar wij voor staan.

PensioenPlaza voor een goed leven later!

Wij werken o.a. samen met;

Kantoor Assendelft

Communicatieweg Oost 12
(De watertoren - 7de etage)
1566 PK  Assendelft 

 

Kantoor Nieuwe Niedorp

Watersnip 9
1733 BG  Nieuwe Niedorp

Direct advies