Selecteer een pagina

Pensioen akkoord 2022!

Wat betekent dit voor uw praktijk?

Pensioenakkoord 2022!

9 mrt 2021 | Sparen voor later

PensioenPlaza organiseert voor accountants, boekhouders, fiscalisten, belastingadviseurs en HR-adviseurs een online informatiesessie over het pensioenakkoord. 

In een tijdsbestek van 1 uur zullen wij deze adviseurs informeren over de achtergrond van het pensioenakkoord, de status van de wetgeving en vooral de impact van dit alles op de pensioenregelingen van werkgevers en werknemers. En uiteraard nemen wij u graag mee in de voor-en nadelen van bepaalde keuzes.

Wanneer? 

We hebben een tweetal bijeenkomsten gepland.  Helaas niet zoals u gewend bent op lokatie maar in een online omgeving. Op donderdag 25 maart van 9.00 uur tot ongeveer 10.00 uur is de eerste bijeenkomst. De tweede bijeenkomst is op dinsdag 30 maart van 16.00 uur tot ongeveer 17.00 uur. 

Iets voor bij de koffie

Omdat de bijeenkomsten in een online omgeving zijn dient u zelf voor de koffie te zorgen. Als u uw adresgegevens doorgeeft, zorgen wij voor iets lekkers bij de koffie. 

Meld u snel aan!

We werken met kleine groepen om voldoende ruimte voor interactie te houden. Bent u accountant, boekhouder, fiscalist, belastingadviseur of HR-adviseur? Wacht dan niet met inschrijven, want vol=vol. 

Voor het aanmelden voor de bijeenkomst kunt u gebruik maken van onderstaande contactbutton en het invullen van het contactformulier op onze website of u mailt naar info@pensioenplaza.nl. Vergeet uw adres niet te vermelden. 

Voor werkgevers

Pensioen voor medewerkers
Verzekeren loondoorbetaling
WGA-aanvulling en WIA-excedent

Voor ondernemers

Inkomensplanning
Pensioen- of lijfrenteadvies
Arbeidsongeschiktheidsverzekering
Overlijdensrisicoverzekering
Compagnonsverzekering

Voor werknemers

Pensioenplanning
Pensioen- en lijfrenteadvies
Pensioen en echtscheiding
Overlijdensrisicoverzekering

Direct advies